Judistky v Dačicích a judisté v Hradci Králové

23.03.2008 23:14

 

Judistky v Dačicích a judisté v Hradci Králové

 

      V sobotu 22.3.2008 Dačice v jižních Čechách přivítaly bydžovské judisty. Do Hradce Králové si trenér Jaroslav Hnát vezl starší a mladší žáky. O postup na PČR bojovali ti mladší a o trojkolový krajský přebor družstev s postupem na PČR zase ti starší.

      Tři naše děvčata si vedla velice dobře. Z celkového počtu 127 závodnic z celé ČR přivezla tři medaile. Lenka Matějovská, v kategorii do 57 kg, vybojovala 1. místo. Denisa Gregorová v téže kategorii 3. místo a dorostenka Pavla Matějovská, v kategorii do 63 kg, obsadila 2.místo.

      Přebor ČR si vybojovali mladší žáci Kamil Wojcik, Honzík Teip Nguyen a Michal Schneider. Dále startovali David Havlíček, který obsadil 9. místo společně s Richardem Janďourkem a 12. místo obhájil Kryštof Janďourek. Všichni tři startovali v kategorii do 38 kg.

      Družstvo starších žáků bylo obsazeno v této sestavě: Štepán Doskočil 38 kg, David Syřiště a Rudolf Horner 42 kg, Marcel Jirouš 46 kg, kategorii 50 kg nemáme obsazenou, Jakub Lukeš a Dominik Wojcik a Jiří Berný 55 kg, Petr Čermák 60 kg, Daniel Vilímský 66 kg, kategorii 73 kg nemáme obsazenou a Martin Matějec nad 73 kg. V družstvu nám chyběl Zdeněk Mital, který onemocněl a opora družstva Filip Doskočil měl v Novém Bydžově hokejový turnaj. Pokud příště nastoupíme v plné sestavě, měli bychom v druhém kole zvítězit

Úspěšnost jednotlivců :

Výsledky družstev :