Polabská liga Nový Bydžov

15.06.2008 23:28

 

Polabská liga v Nový Bydžov 

     V sobotu 14. června 2008 jsme se stali pořádali soutěže čtvrtého kola 21 ročníku Polabské ligy žáků, která je součastně desátým ročníkem o pohár Karla IV. v judu. Na soutěž do Nového Bydžova přijelo 118 dětí z 18-ti oddílů ČR a jeden oddíl ze Slovenska z Michalovců. Soutěž proběhla na třech tatami. Organizátoři této soutěže zvládli soutěž na jedničku. Domácí závodníci potvrdili prvenství v Polabské lize a tuto soutěž vyhráli před Chlumcem nad Cidlinou a třetími Pardubicemi. Soutěže se zúčastnili závodníci našeho oddílu mláďata – Tadeáš Vávra, Marek Schovanec, David Doskočil, Zuzana Antošová,

Mikuláš Frýda. Mladší žáci – Honzík Khac, Michal Schneider, Andrea Matějková, Lenka Průchová, Lukáš Bíba, Kamil Wojcik, David Havlíček a Barbora Antošová. Starší žáci ve složení – Štěpán Doskočil, Rudolf Horner, David Syřiště, Zdeněk Mital, Jakub Lukeš, Daniel Vilímský, Petr Čermák,

Filip Doskočil a Martin Matějec. Trenéři oddílu Hnát Jaroslav a Ondráčková Hana s výsledky našich závodníků byli spokojeni.

     Jménem oddílu SKP Judo Nový Bydžov chceme poděkovat za finanční pomoc při soutěži soukromím firmám Autotransport – Roman Wojcik, čerpací stanice – Smidary, Awojt – Jan Vojta výroba potisků a reklamy, Elektro – Roman Dont, zmrzlina u Indiána – Jiří Frýda, autodíly – Petr Čermák, Výroba potravinářských obalů – Impress Skřivany, hostinec na Plovárně – Martin Ševčík. Děkuji i Všem rodičům a starším závodníkům, kteří se velkou měrou podílejí na chodu oddílů a pomáhají při soutěžích.

     Teď nás čekají prázdniny o kterých budeme trénovat dvakrát v týdnu. V pondělí běh, posilování a fotbal a ve středu plavání a volejbal. V srpnu nás čeká příprava na podzimní soutěže v Kopidlně a ve Vítkovicích v Krkonoších.